Op 18 oktober organiseert Moslim Mama Talk, in samenwerking met Stichting Huis op Zuid, een bijeenkomst waarbij we de gelegenheid willen bieden om samen te komen en te praten over verschillende aspecten van de islamitische opvoeding. We geloven dat dit een waardevolle kans is om ervaringen te delen, vragen te stellen en van elkaar te leren.

lees verder

Details van de bijeenkomst zijn als volgt:

Datum: 18 oktober
Tijd: 10:00 tot 11:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur)
Plaats: Adriaen Nimantsstraat 34/40, 3074 NG Rotterdam
Tijdens de bijeenkomst willen we openhartige en constructieve discussies aanmoedigen over thema’s zoals religieuze educatie, waardenoverdracht, het betrekken van kinderen bij hun geloof en nog veel meer. De samenwerking met Stichting Huis op Zuid voegt een extra dimensie toe aan onze bijeenkomst en biedt nieuwe perspectieven en inzichten.

We hopen dat deze bijeenkomst u zal inspireren en verrijken in uw rol als ouder en als lid van onze gemeenschap.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze bijeenkomst. Uw aanwezigheid en inbreng zullen de discussies nog waardevoller maken. Als u van plan bent om deel te nemen, vragen we u vriendelijk om uw aanwezigheid te bevestigen via moslimmamatalk@gmail.com of via WhatsApp op 0616733369. Aanmelden is verplicht.

Als u vragen heeft of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen.

Dank u wel voor uw betrokkenheid bij Moslim Mama Talk en voor uw toewijding aan de islamitische opvoeding. We hopen u op 18 oktober te mogen verwelkomen.

Comments are closed.

Post Navigation