Stichting Huis op Zuid is verheugd om het overweldigende succes van onze recente herfstvakantiebijlessen en examentrainingen te delen. Het aantal deelnemers overtrof onze verwachtingen, en we ontvingen lovende feedback van onze toegewijde docenten. Opvallend was de aanzienlijke toename van Mavo-leerlingen in vergelijking met voorgaande jaren, wat wijst op onze groeiende inclusieve benadering.

Zowel deelnemers als docenten waren enthousiast over de waarde van deze educatieve programma’s. Leerlingen meldden een verhoogd zelfvertrouwen en betere examenvoorbereiding, terwijl docenten onder de indruk waren van de toewijding en vooruitgang van de deelnemers.

Vanwege het succes van de herfstvakantieprogramma’s zijn we verheugd aan te kondigen dat we soortgelijke bijlessen en examentrainingen zullen aanbieden tijdens de aankomende kerstvakantie. Blijf onze website en sociale media volgen voor updates over het aanmeldingsproces. Samen blijven we werken aan een inclusieve en ondersteunende leeromgeving voor alle leerlingen . Dank aan alle deelnemers, docenten en vrijwilligers voor hun bijdragen aan dit succesverhaal.

Met vriendelijke groet,
Stichting Huis op Zuid

Comments are closed.

Post Navigation