Vandaag hebben we de derde les gehad en het was weer een geweldige ervaring! De kinderen waren enthousiast en betrokken tijdens de les, waarin we de zin ‘zeg het goede of anders zwijgen’ centraal hebben gesteld. We hebben verschillende activiteiten gedaan om deze belangrijke boodschap over communicatie over te brengen. Zo hebben de kinderen geknutseld en creatief bezig geweest, klassikale lessen gevolgd waarin we interactief hebben gediscussieerd, samen gekleurd en spelletjes gespeeld aan de hand van een werkboekje.

Het was prachtig om te zien hoe de kinderen actief meededen en met elkaar in gesprek gingen over het belang van positieve communicatie. Ze hebben geleerd hoe ze respectvol kunnen omgaan met anderen door bewust te zijn van wat ze zeggen en hoe ze dit kunnen verwoorden op een positieve manier.

lees verder

Deze les was niet alleen educatief, maar ook erg gezellig. De betrokkenheid en energie van de kinderen hebben de les tot een succes gemaakt. We zijn trots op de vooruitgang die de kinderen hebben geboekt en kijken uit naar de volgende les, waarin we verder zullen bouwen op deze waardevolle lessen over communicatie en respect.

Comments are closed.

Post Navigation