Beste ouders en leerlingen,

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we dit jaar ook examentraining zullen organiseren tijdens de meivakantie voor alle examenklassen van het voortgezet onderwijs. Specifiek voor havo en vwo leerlingen zullen we gedurende twee weken van de meivakantie examentraining aanbieden voor alle vakken. Voor VMBO leerlingen zal de examentraining plaatsvinden in de tweede week van de meivakantie.

We zetten bevoegde docenten in om de leerlingen te ondersteunen bij het doornemen van de examenstof. Onze docenten zijn ervaren en hebben ruime kennis van de exameneisen en -normen. Zij zullen de leerlingen voorzien van waardevolle tips en strategieën om hun slagingskansen te vergroten.

lees verder

De examentraining is een uitstekende gelegenheid voor leerlingen om zich optimaal voor te bereiden op hun eindexamens. De intensieve training biedt extra begeleiding en oefenmogelijkheden, zodat de leerlingen met vertrouwen aan hun examens kunnen beginnen.

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de examentraining, kunt u een bericht sturen naar info@hopz.nl of bellen naar 0642131937. We zullen u graag voorzien van meer informatie en de mogelijkheden bespreken.

Wij kijken ernaar uit om samen met de leerlingen te werken aan een succesvolle examenvoorbereiding tijdens de meivakantie!

Met vriendelijke groet,

Stichting huis op zuid

Comments are closed.

Post Navigation