Het is altijd jammer om afscheid te moeten nemen van iets dat zo leuk en leerzaam is geweest, en dat was zeker het geval met de Kids Club. De vierde en laatste les van dit programma was net zo speciaal als de vorige drie, en had als thema ’trots zijn op jezelf’.

Tijdens deze les hebben de kinderen veel geleerd over het belang van zelfvertrouwen en hoe ze dat kunnen opbouwen. Ze hebben verschillende activiteiten gedaan die hen hielpen om hun eigen talenten en sterke punten te ontdekken, en werden aangemoedigd om deze te waarderen en te vieren.

lees verder
Naast deze waardevolle les hebben de kinderen ook veel plezier gehad tijdens de spelletjes en het luisteren naar het verhaal. Ze hebben nieuwe vrienden gemaakt en hun sociale vaardigheden verbeterd, terwijl ze tegelijkertijd hun emotionele intelligentie ontwikkelden.

De afsluiting van de les was bijzonder mooi en emotioneel. Het was fantastisch dat de ouders aanwezig waren om te zien hoeveel hun kinderen hadden geleerd en gegroeid tijdens de Kids Club. De kinderen kregen als beloning voor hun harde werk een leuk cadeautje en een certificaat voor deelname aan het programma. De trots op hun gezichten was onbetaalbaar en het was duidelijk dat ze het enorm naar hun zin hadden gehad.

Comments are closed.

Post Navigation